Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Kai LintunenKiitos viestistä Juha!3.11.2012 12:55
Jo nyt Espoo alkaa olla "hyvien veronmaksaja-lapsiperheiden" suhteen muuttotappiopaikkakunta - tonttitarjonnen lisääminen on siis aivan keskeinen asia Espoon tulevaisuuden kannalta.
Kuntaliitosten suhteen olen kriittinen ja uskon, että malli tulee muutenkin pk-seudulla kääntymään yhteistyöhön perustuvan metropolihallinnon suuntaan. Eli paikallinen vaikuttaminen tulee säilymään itsenäisten kuntien myötä jatkossakin.
Mitä tulee karenssipäivään ja hankintakysymyksiin, niistä päätetään eduskuntatasolla, kuten puhuttiin. Näiden suhteen kannattaa siis olla aktiivisesti yhteydessä omaan kansanedustajaan.

Kai LintunenKiitos onnitteluista Meeri!3.11.2012 12:44
Toivottavasti tehtävät onnistuivat hyvin!

Kai LintunenKiitos onnitteluista Ilkka!3.11.2012 12:42
Tosiaan, meikäläisellä on sama nimi kuin mm. Lintuvaaran omakotitaloyhdistyksen lehdellä :) Mukavahan se on Lintusen ajella kotiin Lintuvaarantietä ja Lintulaaksontietä - olo on hyvinkin kotoisa!

Kai LintunenKiitos onnitteluista asukas Lintuvaarasta!3.11.2012 12:41
Olen jatkossakin kiitollinen kaikista Lintuvaaran alueen kehittämiseen liittyvistä ajatuksista ja huomioista! Pidetään yhteyttä!

Kai LintunenKiitos onnitteluista Esko ja Anna!3.11.2012 12:39
Terveiset välitetty ja Espoo-terveiset myös sinne Rovaniemelle päin!

Kai LintunenKiitos onnitteluista Sampo!3.11.2012 12:38
Pidetään lakimiesten lippu korkealla jatkossakin!

Kai LintunenKiitos onnitteluista Karri!3.11.2012 12:38
Nykyinen kehä II on rakennettu aikaa ennen Suurpeltoa ja metroratkaisua. Jokaisen tulisi siis ymmärtää, että alueen liikennemäärät ovat kasvaneet ja kasvavat tulevaisuudessa valtavasti. Niin kauan kuin joukkoliikenne ei ole todellinen vaihtoehto liikkumismuodoksi, myös näihin väylähankkeisiin on siis satsattava kunnolla. Muuten edessä on autoilijoille todella synkkä tulevaisuus - mikä tietysti sopii joillekin autoilua karsastaville puolueille.
Liikennejärjestelyt ovat keskeisessä osassa myös Perkkaalle rakennettavassa Superlife Lab-hankkeessa. Kaupunki on tässä ollut aktiivisesti mukana kehittämässä kaavaratkaisuja, joten uskon, että yhdessä parannetun kehä I:n kanssa + Leppävaaran tulevien raideliikennehankkeiden myötä alueen liikennejärjestelyt kyllä onnistuvat.

Kai LintunenKiitos onnitteluista Marika!3.11.2012 12:30
Varmasti päästään hyvään yhteistyöhön valtuustossa!

Kai LintunenKiitos onnitteluista PS!3.11.2012 12:29
Pidetään kuntaliitoskeskustelut vireinä jatkossakin!

JuhaSitten hommiin2.11.2012 20:28
Täältä tuli pari ääntä ja nyt seurataan:
1) Tontteja Espooseen (Tapiolassa tavattiin)
2) Ei karenssipäivää sairauspoissaoloihin (Tapiolassa tavattiin)
3) Paikallisen vaikuttamisen säilyttäminen Espoossa kuntaliitoksista huolimatta
4) Espoon hankinnan kohdistaminen yrityksiin, jotka maksavat veronsa Suomeen, eikä Cayman saarille
Lapsiperheillä asiat ovat aika hyvin...toisilla jopa liian hyvin...

MeeriOnnea!29.10.2012 22:42
Paljon onnea valtuustoon pääsystä! :D

IlkkaOnnittelut !29.10.2012 21:48
Minusta sukunimesi antaa lisäpontta ajaa Lintuvaaralaisten asioita.

Onnea je menestystä valtuustotyössä !

Asukas LintuvaarastaOnnittelut29.10.2012 10:04
Lämpimät onnittelut uudelle valtuutetulle!

Luin aiempia kommenttejasi lasten leikkipaikoista. Olen ehdottomasti samaa mieltä, että leikkipaikat tulee saada kuntoon ja lasten ulottuville. Uusmäen ja Painiityn rajamailla on uusi hieno leikkipaikka, jollaisia tarvitaan kyllä alueelle lisää, erityisesti Uusmäen kaavoitetun alueen yhteyteen. Lisäksi haluaisin tuoda tietoisuuteesi, että Lintuvaaran pohjoisosista leikkipaikka puuttuu kokonaan. Alueen kaava on vielä kesken, mutta toivoisin, että vuosien suuri puute alueella korjaantuisi. Myös "vanhaan" Lintuvaaraan tarvitaan leikkipaikka lapsille. Tällä hetkellä lähin leikkipaikka on 1,5km päässä!

Esko ja Anna.Onnea Kai.29.10.2012 9:28
Siitä se alkaa poliittinen ura. Upea äänisaalis. Mekin täällä ROIssa seurasimme netistä Espoon äänestystulosta. Terveisiä perheellesi.

Sampo KukkonenOnnea hienon vaalituloksen johdosta29.10.2012 9:01
Moi Kaitsu,

Onnittelut hienosta vaalituloksesta ja menestystä valtuustotyöhön.

Sampo

Karri KoskelaRastaalasta onnittelut!29.10.2012 8:26
Terve ja onnittelut!

Jotta pääsee työn syrjään kiinni niin kuinkas valtuutetun kirjoissa nuo Kehä II:n jatkon suunnitelmat ja RAY:n lähelle rakennettavan / suunnitellun viihdekeskuksen liikenneyhteydet hoidetaan. Kouluteitä molempien varrella

Marika NiemiONNEA!29.10.2012 0:51
Hyvä Kai!

Hieno äänisaalis. Tervetuloa!

t, Marika

PSOnnittelut29.10.2012 0:11
Hyvä kampanja ja hieno tulos!

Kai LintunenLeppävaara28.10.2012 13:41
Mielestäni Leppävaaran alueella on sekä suuria mahdollisuuksia että merkittäviä uhkia. Sellon palvelukeskittymä on erittäin toimiva, mistä kertoo myös Sellon kirjaston suosio. Samaan aikaan Läkkitorin seutu on päässyt pahasti rapistumaan. Harva tietää, että esim. rikostilastot ovat Leppävaarassa pahemmat kuin Itä-Helsingissä. Sellon palvelukeskittymää tulisi siis saada ulotettua myös radan pohjoispuolelle, jolloin kehitys radan molemmilla puolilla olisi tasaisempaa. Uimahallin peruskorjauksen ja Perkkaalle tulevan elämyskeskuksen myötä (ml. isot tilat Ikealle) alueen vetovoima tulee kasvamaan entisestään ja tämä tarkoittaa myös merkittäviä liikenteellisiä ja asumiseen liittyviä haasteita.

Mikäli hommassa onnistutaan, Leppävaarasta tulee todellinen espoolaisen kaupunkikulttuurin helmi, jossa ihmiset voivat iltamyöhään käydä nauttimassa erilaisista viihde- ja muista palveluista ilman tarvetta matkustaa aina Helsingin keskustaan saakka. Jos hommassa epäonnistutaan, aseman ja Läkkitorin seutu alkaa vähitellen slummiutumaan ja ongelmat leviävät keskuksesta myös laajemmalle esim. Lintuvaaran saakka. Nythän on jo päätetty myös Läkkitorin seudun "siistimisestä", mutta tämä ei mielestäni ole lähellekään riittävää, vaan sinne tullaan tarvitsemaan myös uutta palveluinfrastruktuuria vastaamaan alueen asukkaiden ja laajemmaltikin espoolaisten tarpeisiin ja toiveisiin.

Käydessäni koputtelemassa ovia koputukampanjan nimissä mm. Mäkkylän ja Uusmäen alueilla huomasin myös itse, että erityisesti näiden mainittujen alueiden yhteiset alueet (leikkipaikat varsinkin) olivat todella suhteellisen huonossa kunnossa. Kun lapsimäärätkin taitavat olla reippaassa kasvussa vähän kaikilla alueilla, leikkipaikat on luonnollisesti saatava kuntoon ja lasten käyttöön. Alueen asukkaiden kannattaa aina olla näissä asioissa aktiivinen kaupungin suuntaan. Mikäli itse pääsen valtuustoon, on minulle kunnia-asia olla myös alueen asukkaiden ja perheiden äänitorvena kaupungin suuntaan näissä asioissa.

Lepuski cityLeppävaaran alue28.10.2012 9:24
Paikallista asiaa, myöhäiselle:

Miten näet Leppävaaran alueen kehittymisen kannalta keskeisinä haasteina/mahdollisuuksina?
Miten palvelut saadaan pidettyä rakentamisen kanssa oikeassa suhteessa?
Uusien asuinalueiden infa ja laikkipaikat on kunnossa, mutta esim Mäkkylän alueen leikkipaikat ja kulkuväylät eivät ole vuosikausiin kehittyneet. Tämä on paitsi turvallisuus, myös viihtyvyys kysymys.

« Edelliset 20 | Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: